![]() |
|
|||||||
| DİKKAT ÖNEMLİ: Bu konuda kopyalama yapabilmeniz için en az 25 mesajınız olması gerekir. Konu açarak yada cevap yazarak istenilen mesaj sayısına ulaşabilirsiniz. Böylece hem incelediğiniz konuda hemde diğer konularda rahatlıkla kopyalama yapabilirsiniz 25 mesajınız olunca sayfayı yenilemeyi unutmayınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Msn : joe@forumley.com - Ama Pek açmıyorum. E-mail iletişim Tercihim.
Adınız : Emrah MemLeket : Adana (AdanaLıyık) Yaşınız : 24 Mesleğiniz : Bilgisayar Teknik Servis İlgi Alanları : Müzik* İnternet* Seyehat* Sinema GsmPc'yi Nerden Duydunuz : Knight OnLine AdLı Oyun için Arkadaşıma Clan Simgesi Arar iken GoogLeden... interneti Ne Sıklıkta Kullanırsınız : 12:00 - 01*00 Bazen Daha Fazla Uyku Tutmaz ise... Açtığınız Konular Hit Tutarmı : Yerine Ve Durumuna GÖre Değişir* Yarayışlı KonuLarı Doğru Anlatmayı Bilmek ÖnemLi... Moderatör Deneyiminiz Var mı : Pek Çok Sitede Takıldım. Ama ModLuk içimden Geçmedi. insan Sevip Hoşuna giden bir yere YararLı olmayı ister bence. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Paylaşımların ve Forum İçindeki Hareketlerin Göz Önüne Alınarak İsteğin Göz Önünde Bulundurulacak ..!
![]() AVATAR - GİF (vs. vs..) İSTEKLERİ [Linkleri Görmek İçin Lütfen Üye Olunuz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Linkleri Görmek İçin Lütfen Üye Olunuz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] --------------------- FORUM OYUNLARI [Linkleri Görmek İçin Lütfen Üye Olunuz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Linkleri Görmek İçin Lütfen Üye Olunuz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Linkleri Görmek İçin Lütfen Üye Olunuz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
daha yeni olmuşun galiba o yüzden baya bi çalışman lazım
![]() ![]() ben hasrete tutsağım..hasretler tutsak bana |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
sen daha yenisin konu aç msj yaz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
ilk mesajınız başvuru olmamalı
forumumuzda paylaşımlarını zolursa bizde bunu degerlendirirz
Taşlar Ancak Ayaklarımın Altında Ezilip Kum Olmaya Mahkumdur. DigitalMan Üyeye Bela Gelmez Admin Kızmadıkça Admin Kızmaz Üye Azmadıkça ! |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| emrah, istiyorum, joe, mod, olmak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|