![]() |
|
|||||||
| DİKKAT ÖNEMLİ: Bu konuda kopyalama yapabilmeniz için en az 25 mesajınız olması gerekir. Konu açarak yada cevap yazarak istenilen mesaj sayısına ulaşabilirsiniz. Böylece hem incelediğiniz konuda hemde diğer konularda rahatlıkla kopyalama yapabilirsiniz 25 mesajınız olunca sayfayı yenilemeyi unutmayınız. |
| Anketimiz: Domuz Gribi Aşısı Olacakmısınız | |||
| Evet |
|
0 | 0% |
| Hayır |
|
4 | 100,00% |
| Kararsızım |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Domuz Gribi Aşısı Olacakmısınız Ankete Oy Veriniz
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
sırf birileri para kazanacak diye olmayan bir hastalık uydurup aradan 1 ay bile geçmeden aşısını bulacak!!ve ben de o aşıyı olacam o da para kazanaca ooohhhh
bu arada hatırlatmak isterim yıl 2006 deli dana yıl 2007 kuş gribi yıl 2008 kene yıl 2009 domuz gribi size de garip gelmiyomu her yıl bir hayvan hastalığı ve aradan 1 ay bile geçmeden aşısı!!! bu aşıyı olanlar gazzedeki ıraktaki çocukları yaşlıları kadınları öldürmüş kadar günahkardırlar bence tabi bu benim fikrim bence herkes görüşlerini yazsın her türlü eleştiriye açığım
![]() ![]() ben hasrete tutsağım..hasretler tutsak bana |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Alıntı:
devletin aşı olmayı zorunlu kıldığı birçok sağlık personeli var.bunu da gözönünde bulunduralım deil mi...
EMEĞE SAYGI İÇİN YoRuM YaZaLıM +ReP VeReLiM VEYA TeŞeKKüR BuToNuNa BaSaLıM LÜTFENN..!! |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aşısı, domuz, gribi, olacakmısınız |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|