![]() |
|
|||||||
| ÜYE ve ÜYELİK - AKTİVASYON PROBLEMLERİ DİKKAT!!! Bu Bölüm Herkese Açıktır Üye Olmayanlar Bile Buraya Üyelik Sorunları Hakkında Herşeyi Yazabilirler. Ancak YönetimTarafından Onaylandıktan Sonra Yayınlanır |
| REKLAMLAR |
Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı Mübarek OlsunNice Bayramlara Sağlıklı ve Mutlu Girmenizi Temenni Ederiz |
| DİKKAT ÖNEMLİ: Bu konuda kopyalama yapabilmeniz için en az 25 mesajınız olması gerekir. Konu açarak yada cevap yazarak istenilen mesaj sayısına ulaşabilirsiniz. Böylece hem incelediğiniz konuda hemde diğer konularda rahatlıkla kopyalama yapabilirsiniz 25 mesajınız olunca sayfayı yenilemeyi unutmayınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
asdsfasf adında üyelik açmıştım banlandım neden ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
asdsfasf adlı banlanan üyemiz
![]() bu nasıl bir isim boyle tabiki banlanırsınız isminiz karakterinizi yansıtır sacma sapan isimler ile uye olanların bu forumda işi yoktur sürekli online ekibimiz size en iyi hizmeti verebilmek icin 7 gün 24 saat çalışmaktadır siz boyle sacma sapan isimlerle ile uye olarak ve sacma sapan konular acarak hem bizi hemde uyelerimizi rahatsız etmektesiniz forumdan daha iyi yararlanmak istiyorsunuz adam gibi bir isimle uye olunuz yoksa banlanırsınız sacma isimler ile üye oldugunuzda aktivasyon yapsanız dahi banlanırsınız
Taşlar Ancak Ayaklarımın Altında Ezilip Kum Olmaya Mahkumdur. DigitalMan Üyeye Bela Gelmez Admin Kızmadıkça Admin Kızmaz Üye Azmadıkça ! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
asdsfasf yasakdır..!!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
asdfasf Olurmu Yaw Güzel Bir Ni
![]() ck Acsa İdin !! ![]() Konu 4EvaPANTER_47 tarafından (08-24-2009 Saat 08:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
karışık olan bir sey yok nesi karışık ki
Taşlar Ancak Ayaklarımın Altında Ezilip Kum Olmaya Mahkumdur. DigitalMan Üyeye Bela Gelmez Admin Kızmadıkça Admin Kızmaz Üye Azmadıkça ! |
|
|
|
![]() |
| Tags: |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| açmıştım, adında, asdsfasf, banlandım, neden, üyelik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|